Tietosuojakäytäntö

Voimassa 2020-04-01 alkaen

Tämä tietosuojakäytäntö selittää, kuinka käsittelemme henkilökohtaisia tietoja, joita meille toimitetaan verkkosivustoilla, mobiilisivustoilla, mobiilisovelluksissa ja muissa digitaalisissa palveluissa ja tuotteissa, sekä offline-tilassa, jota Global Life Sciences Solutions USA LLC, 100 Results Way, Marlborough, MA 01752 USA tai mikä tahansa tytäryhtiö, joka harjoittaa liiketoimintaa, hallitsee ja on yhteydessä tähän tietosuojakäytäntöön (yhdessä ”Cytiva-sivustot”). Cytiva on rekisterinpitäjä henkilötietojen käsittelyssä sovellettavan lain mukaisesti.

Tätä tietosuojakäytäntöä ei sovelleta Cytiva-sivustoihin, joilla ei ole linkkejä tähän tietosuojakäytäntöön, tai kolmansien osapuolien verkkosivustoihin, joihin Cytiva-sivustot saattavat linkittää.

Keräämiemme tietojen tyypit

Tässä osassa kuvataan henkilötietojen tyypit, joita voimme kerätä Cytiva-sivustojen käytön aikana, ja niihin sisältyvät sekä meille antamasi tiedot että tiedot, jotka keräämme automaattisesti, kun käytät Cytiva- sivustoja.

Tietosuojakäytännössä ”henkilökohtaiset tiedot” tai ”henkilötiedot” tarkoittavat tietoja, joista sinut tunnistaa tai joita voidaan kohtuudella käyttää henkilöllisyytesi tunnistamiseen. Esimerkkejä henkilötiedoista ovat nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Tarjoamasi tiedot

Sinun ei tarvitse rekisteröityä palveluun tai ohjelmaan vastaanottaaksesi suuren osan Cytiva-sivustojen kautta saatavissa olevista tiedoista. Osa sisällöstämme on kuitenkin vain rekisteröityneiden tai tunnistettujen käyttäjien käytettävissä, ja palvelun tarjoamiseksi sinun on luotava profiili tai annettava erityisiä tunnistetietoja itsestäsi.

Palveluissa esiintyvät erot, jotka johtuvat päätöksestäsi olla antamatta meille henkilötietoja, liittyvät tälläisiin tietoihin.

Cytiva-sivustoilla käydessäsi tarjoamasi henkilökohtaiset tiedot

Cytiva kerää seuraavan tyyppisiä tietoja Cytiva-sivustojen kautta:

  • Automaattisesti kerättävät tiedot. IP-osoitteesi ja ei-tunnistetiedot Cytiva-sivustojen käytöstä voidaan kerätä automaattisesti seurantatekniikoiden, kuten evästeiden, avulla. Nämä tiedot voivat sisältää: sijainnin, selaintyypin, käyttöjärjestelmän, Internet-palveluntarjoajan, ennen ja jälkeen sivustoa vierailemasi sivut, vierailusi päivämäärän ja kellonajan, tiedot napsautetuista linkeistä ja sivustolla tarkastelluista sivuista, ja muut standardit palvelimen lokitiedot. Verkkosivusi selainohjelmisto voidaan asettaa hylkäämään kaikki evästeet. Evästeet voivat kuitenkin sallia sinun hyödyntää joitain sivuston tärkeitä ominaisuuksia, joten ne eivät välttämättä toimi, jos hylkäät evästeet.

Cytiva kerää henkilötietoja, jotka annat Cytiva-sivustoilla, esimerkiksi ostaessasi tuotteita, markkinointituotteiden ja -tietojen vastaanottamiseksi, ottamalla yhteyttä Cytiva-asiakaspalveluun tai vastaamalla Cytiva-kyselyihin. Tähän voi esimerkiksi kuulua:

  • Yhteystiedot kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi
  • Rekisteröitymistiedot, kuten käyttäjänimesi ja salasanasi
  • Korvaussumman tiedot, kun suoritat palvelun yritykselle Cytiva kapasiteettisi mukaan terveydenhuollon ammattilaisena
  • Työtilanne-, koulutus- ja muut taustatiedot, kun tiedustelet työllistymisestä yritykseen Cytiva
  • Maksutiedot (kuten pankkitiedot, maksukortin numero ja vanhenemispäivä, toimitusosoite ja laskutusosoite)
  • Sisältö, jota saatat tarjota (kuten silloin, kun täytät yhteydenottolomakkeemme verkossa tai lähetät muita tietoja).

Henkilökohtaiset tiedot, jotka jaat muussa kanssakäymisissä Cytiva-organisaation kanssa

Voit ottaa yhteyttä Cytiva-organisaatioon esittääksesi kysymyksiä, keskustellaksesi huolenaiheistasi tai ilmoittaaksesi tuotteitamme koskevista ongelmista. Jos kommunikoit Cytiva-organisaation kanssa tai pyydät tietoja siltä, sinua voidaan kehottaa antamaan yhteystietosi ja kaikki pyyntösi kannalta merkitykselliset henkilötiedot. Henkilötiedot, jotka annat rekisteröityessäsi tuotteisiimme ja palveluihimme, vastaamalla kyselyihin tai ottamalla yhteyttä Cytiva-asiakaspalveluun. Nämä tiedot voivat sisältää: profiilitiedot ja käyttäjänimesi.

Tiedot, joita saatetaan kerätä automaattisesti

Kun käytät Cytiva-sivustoja, saatamme myös kerätä tietyt käyttö- ja laitetiedot automaattisesti alla kuvatulla tavalla. IP-osoitteesi ja ei-tunnistetiedot Cytiva-sivustojen käytöstä voidaan kerätä automaattisesti seurantatekniikoiden, kuten evästeiden, avulla. Nämä tiedot voivat sisältää: laite- ja mainostunnisteet, selaintyyppi, käyttöjärjestelmä, Internet-palveluntarjoaja, vieraillut sivut ennen ja jälkeen sivuston käytön, vierailusi päivämäärä ja kellonaika, tiedot napsautetuista linkeistä ja katselluista sivuista ja muut standardit palvelimen lokitiedot. Verkkosivusi selainohjelmisto voidaan asettaa hylkäämään kaikki evästeet. Evästeet voivat kuitenkin sallia sinun hyödyntää joitain sivuston tärkeitä ominaisuuksia, joten ne eivät välttämättä toimi, jos hylkäät evästeet.

IP-osoite

Saatamme tallentaa tietokoneesi tai muun elektronisen laitteen Internet Protocol (IP) -osoitteen käydessäsi Cytiva-sivustoilla. IP-osoite identifioi sivustoihin pääsyyn käytetyn elektronisen laitteen, jonka avulla voimme ylläpitää viestintää tietokoneesi kanssa, kun navigoit Cytiva-sivustoilla jolloin voimme mukauttaa sisältöä.

Evästeet ja muut seurantateknologiat

Keräämme myös tietoja Cytiva-sivustojen käytöstä seurantateknologioiden, kuten evästeiden ja web bugien avulla. Eväste on ainutlaatuinen numeerinen koodi, joka siirretään tietokoneellesi kiinnostuksen kohteidesi ja mieltymyksesi seuraamiseksi ja tunnistamiseksesi palaavana kävijänä. ”Web bug” on läpinäkyvä graafinen kuva, joka sijoitetaan verkkosivustolle, sähköpostiin tai ilmoitukseen ja joka mahdollistaa muun muassa käyttäjän toiminnan ja sivuston liikenteen seurannan. Nämä tekniikat auttavat muistamaan mieltymyksesi ja antavat meille mahdollisuuden tarjota sinulle sisältöä ja ominaisuuksia, jotka todennäköisesti kiinnostavat sinua ”napsautusdatan”, joka näyttää aiemmat toimintosi Cytiva-sivustoilla, perusteella. Cytiva-sivustot hyödyntävät sekä Google Analyticsia että Adobe Analyticsia seurantatarkoituksiin.

Voimme jakaa tietoja Cytiva-sivustojen käytöstäsi kolmansien osapuolten kanssa tietyissä liiketoiminnallisissa tarkoituksissa, mukaan lukien mukauttaminen ja online-markkinoinnin ja mainonnan toimittaminen. Käytämme Google Display -mainontaa (kuten uudelleenmarkkinointia Google Analyticsin kanssa, Google Display -verkoston näyttökertojen raportointia, DoubleClick Campaign Manager -integraatiota ja Google Analyticsin demografisia tietoja ja aihepiirien raportointia) (1) näyttääksemme mainoksiamme muilla verkkosivustoilla aiempien käyntiesi Cytiva-sivustoilla perusteella ja (2) saadaksemme paremman ymmärryksen mainosten näyttökerroista ja mainospalveluiden käytöstä. Google Analyticsin kohderyhmien ja aihepiirien raportointipalvelun yhteydessä saatamme käyttää Google-aihepiiriin perustuvan mainonnan tietoja tai kolmansien osapuolien yleisötietoja (kuten ikä, sukupuoli ja kiinnostuksen kohteet) Google Analyticsin kanssa markkinointikampanjoidemme ja sivustosisältömme ymmärtämiseksi ja parantamiseksi.

Osa verkkomainonnasta tapahtuu Google Display -mainonnan kautta. Osana tätä ohjelmaa käytämme Google Analytics -ominaisuuksia, kuten uudelleenkohdistamista. Tämän ominaisuuden ja muiden mainosverkkojen tarjoamien palveluiden yhteydessä me ja mainosverkkojen ylläpitäjät, mukaan lukien Google, voimme käyttää kolmansien osapuolien evästeitä (kuten DoubleClick-evästettä) - ja joissain tapauksissa ensimmäisen osapuolen evästeitä (kuten Google Analytics-eväste) ilmoittaaksemme, optimoidaksemme ja näyttääksemme mainoksia Internetissä perustuen käyttäjän aikaisempiin käynteihin Cytiva-sivustoissa. Saatamme myös näyttää sinulle joidenkin tytäryhtiöidemme mainoksia, kun vierailet Cytiva-sivustoilla.

Kun paljastamme tietoja liiketaloudellisiin tarkoituksiin, kuten edellä käsiteltiin, paljastamme yllä luetellut tietoryhmät kohdassa Keräämämme tietotyypit.

Voit poistaa Google Adsin käytöstä vierailemalla osoitteessa a href="http://www.google.com/ads/preferences" class="-force--cytiva" target="_blank">http://www.google.com/ads/preferences. Jos et halua Google Analyticsin käyttävän tietojasi, voit asentaa Google Analyticsin opt-out -selainlisäosan Google Analyticsin opt-out- sivulla.

Tätä Cytiva-sivustoa ei ole suunniteltu vastaamaan selainten vastaanottamiin "älä seuraa" -signaaleihin. Lisätietoja evästeistä ja muista seurantatekniikoista, myös niiden käytöstä poistamisesta, on osoitteessa http://www.allaboutcookies.org/. Huomaa, että jotkut evästeet ovat välttämättömiä sivustojemme toiminnalle, ja niiden poistaminen tai poistaminen käytöstä heikentää sivuston toimivuutta.

Mobiililaitteen seuranta

Jotkut Cytiva-sivustot ovat saatavana joko mobiilisovelluksina tai mobiilisivustoina, joita voit käyttää mobiililaitteellasi. Jos käytät mobiililaitetta Cytiva-sivustojen selaamiseen ja käyttämiseen, voimme kerätä seuraavia mobiililaitekohtaisia tietoja muiden edellä kuvattujen tietojen lisäksi: laite- tai mainostunnus, laitetyyppi, laitteistotyyppi, mediapääsyn hallinta (“MAC”) osoite, kansainvälinen mobiililaitteiden tunnus (“IMEI”), matkapuhelimen käyttöjärjestelmän versio, käyttöjärjestelmä, jota käytetään Cytiva-sivuston käyttämiseen tai lataamiseen (esim. Apple, Google, Amazon, Windows), laitteen sijaintitiedot ja käyttötiedot sekä Cytiva-sivustojen käyttö.

Muista lähteistä kerätyt tiedot

Voimme yhdistää tietoja sinusta Cytiva-sivustolta offline-tilassa tai ulkopuolisilta tahoilta kerättyihin tietoihin. Voimme yhdistää myös offline-tilassa kerättyjä tietoja sinusta sekä tietoja, joita meille toimittavat kolmannet osapuolet.

Kuinka käytämme tietojasi

Käytämme henkilökohtaisia tietojasi tarjotaksemme sinulle pyytämiäsi tuotteita ja palveluita, kommunikoidaksemme kanssasi, parantaaksemme kokemustasi Cytiva-sivustoilla, yleensä parantaaksemme tuotteita ja palveluitamme sekä muihin sisäisiin yritystarkoituksiin, mukaan lukien tietoturvauhkien havaitseminen, virheenkorjaus virheiden havaitsemiseksi ja korjaamiseksi, palvelujen toimittaminen puolestasi tai pyynnöstäsi (kuten verkkomarkkinoinnin ja mainonnan tuottaminen) ja maksutapahtumien suorittaminen. Näihin käyttötarkoituksiin voi kuulua myös henkilötietojen tallentaminen, järjestäminen, jäsennys, tallennus, mukauttaminen tai muuttaminen, haku, kuuleminen, käyttö, luovuttaminen välittäen, levittäminen tai muuten saataville saattaminen, yhdenmukaistaminen tai yhdistäminen, rajoittaminen, poistaminen tai tuhoaminen. Sinusta keräämiämme henkilötietoja voidaan säilyttää viiden vuoden ajan viimeisimmästä kanssakäymisestämme, minkä jälkeen ne arkistoidaan vain niin kauan kuin se on kohtuudella tarpeen edellä esitettyihin tarkoituksiin, sovellettavien lakien mukaisesti.

Pyytämiesi tuotteiden ja palveluiden toimittaminen

Jos päätät ostaa tuotteen tai vastaanottaa palveluitamme, käytämme Cytiva-sivustojen kautta toimittamiasi henkilötietoja tilauksien ja laskujen hallinnointiin, maksujen käsittelemiseen, kysymyksiisi vastaamiseen ja tarjoamaan sinulle pyytämäsi palvelut sekä optimaalisen asiakaskokemuksen.

Markkinointi

Voit myös saada markkinointitietoja Cytiva-organisaatiolta ja siihen liittyviltä tytäryhtiöiltä, kuten tarjouksia Cytiva-tuotteista tai -palveluista, kutsuja osallistua tuotekyselyihimme tai ilmoituksia erikoistarjouksista. Tällaisissa tapauksissa käytämme yhteystietojasi ja muita henkilötietojasi markkinointitietojen lähettämiseen.

Mukautetut käyttökokemukset

Antamiasi henkilötietoja voidaan käyttää luomaan mukautettuja tarjouksia, tietoja tai palveluita, jotka on räätälöity kiinnostuksen kohteidesi ja mieltymystesi mukaan. Saatamme myös käyttää IP-osoitettasi ja tietoja, jotka saamme automaattisesti evästeiden tai vastaavien seurantatekniikoiden avulla, jotta Cytiva- sivustomme olisi helpompi käyttää ja navigoida sekä räätälöidäksemme Cytiva-sivustoilla tarjottua sisältöä ennakoimalla tietoja ja palveluita, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Liiketoiminta- ja tuotekehitys

Jotta voitaisiin löytää uusia tosiasioita, jotka voivat auttaa Cytiva-organisaatiota ymmärtämään paremmin asiakkaiden tarpeita ja auttamaan parantamaan, kehittämään ja arvioimaan tuotteita, palveluita, materiaaleja ja ohjelmia. Cytiva analysoi tietoja, jotka olet antanut. Cytiva ei tästä syystä käytä tietoja, joista sinut voi suoraan tunnistaa.

Sivuston analytiikka ja tehostaminen

Saatamme käyttää antamiasi tietoja ja automaattisesti keräämiämme tietoja Cytiva-sivustojen käytöstä seurataksemme käyttäjän selaustapoja ja mieltymyksiä sivuston parantamiseksi, analysoimiseksi ja optimoimiseksi.

Prosessoinnin laillinen perusta

Sovellettavan lain mukaisesti Cytiva-organisaatiolla on oltava oikeusperusta henkilötietojesi käsittelemiseen. Tapauksessa sovellettava oikeusperusta riippuu siitä, mihin yllä kuvatuista erityistarkoituksista Cytiva käsittelee henkilötietojasi:

  • Joissain tapauksissa ja kun sovellettava laki niin määrää, Cytiva saattaa pyytää suostumustasi kerätä ja prosessoida tietojasi. Jos päätät antaa suostumuksesi, voit myöhemmin peruuttaa suostumuksesi ottamalla yhteyttä meihin yksityisyydensuojavalinnoissa kuvatulla tavalla. Huomaa, että suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta jo tapahtuneeseen käsittelyyn.
  • Muissa tapauksissa henkilötietojesi käsittely voi olla tarpeen sovellettavan lain tai asetuksen noudattamiseksi sopimuksissa, jotka koskevat sinua. Et välttämättä pysty jättäytymään tästä käsittelystä, tai valintasi kieltäytyä voi vaikuttaa kykyysi täyttää muutoin sinulle kuuluvat sopimusvelvoitteet.
  • Muissa tapauksissa Cytiva voi käsitellä henkilötietojasi perustuen Cytiva oikeutettuihin intresseihin viestiä kanssasi tuotteistamme ja palveluistamme sekä tieteellisestä tutkimuksesta ja koulutusmahdollisuuksista. Sinulla on oikeus kieltäytyä kaikesta henkilötietojesi käsittelystä. Voit tehdä niin ottamalla yhteyttä meihin yksityisyydensuojavalinnoissa kuvatulla tavalla.

Jakamamme tiedot

Voimme jakaa tietoja Cytiva-sivustojen käytöstäsi kolmansien osapuolten kanssa tietyissä liiketoiminnallisissa tarkoituksissa, mukaan lukien:

Kolmannen osapuolen mainonta ja toimintaan verkossa perustuva mainonta

Sinulle voidaan tarjota räätälöityjä Cytiva-tuotteiden ja -palvelujen mainoksia kolmansien osapuolien verkkosivustoissa ja matkapuhelinpalveluissa, esimerkiksi tietojen, jotka tarjoat Cytiva-organisaatiolle, mukaan, tai vierailemasi kolmannen osapuolen verkkosivuston tai selaustoimintasi, ostojesi tai kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Tämän tyyppinen mukautettu verkkomainonta voi tulla useista lähteistä, kuten seuraavista:

  • Saatamme jakaa mainospalveluntarjoajiemme kanssa tunnisteettomia tietojasi, jotka olemme saaneet evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden avulla Cytiva-sivustomme kautta.
  • Jotkut Cytiva-sivustot osallistuvat käyttäytymiseen kohdistuvaan verkkomainontaan (tätä kutsutaan myös joskus uudelleen kohdistamiseen tai kiinnostuksen kohteisiin perustuvaksi mainonnaksi). Voit tunnistaa nämä sivustot alatunnisteen ”Mainontavalinnat”-linkin avulla. Mainontaverkkokumppanimme voivat sijoittaa ja käyttää evästeitä Cytiva-sivustoilla ja muilla kolmansien osapuolien verkkosivustoilla kerätäkseen tietoja toiminnastasi tarjotakseen sinulle kiinnostuksisiisi perustuvaa verkkomainontaa. Kun sinulle toimitetaan käyttäytymiseen perustuva Cytiva-mainos, näet ”Mainontavalinnat” -kuvakkeen. Napsauttamalla kuvaketta tai linkkiä siirryt sivustoon, jossa voit hallita tai poistaa käytöstä selaushistoriaasi koskevia tietoja, joita käytetään online-käyttäytymiseen liittyvien mainosten toimittamiseen. Jos poistat tietoja käytöstä, saatat silti nähdä verkossa olevia mainoksia, mukaan lukien Cytiva-mainokset, jotka perustuvat muihin tietoihin (esim. perustuu parhaillaan tarkastelemasi sivun sisältöön eikä aiempaan napsautustoimintaasi). Joissain tapauksissa nämä ulkopuoliset mainostajat saattavat silti kerätä tietoja selailutoiminnastasi, mutta ne eivät käytä näitä tietoja sellaisten mainosten toimittamiseen, jotka perustuvat aiempaan online-selailukäyttäytymiseesi. Voit myös jättäytyä näiden tietojen käyttämisestä heti täällä..
  • Jotkut web-selaimet voivat lähettää “älä jäljitä” -signaaleja verkkosivustoille, joiden kanssa selain on yhteydessä. Tämän tietosuojakäytännön voimaantulopäivästä lähtien ei ole vielä vahvistettu alan standardia siitä, kuinka reagoida näihin signaaleihin. Siksi Cytiva ei tällä hetkellä vastaa näihin signaaleihin. Kuten edellä on keskusteltu, voit poistaa käytöstä selaushistoriaasi verkkomainosten toimittamiseen käyttäviä mainostajia vierailemalla mainosvalinnoissa.

Kumppanit, myyjät ja toimittajat

Meillä on suhteita toimittajiin ja kumppaniyhtiöihin, jotka auttavat meitä liiketoiminnan harjoittamisessa ja joille voi olla tarpeen saada pääsy henkilötietoihisi Cytiva-palveluiden tarjoamiseksi. Vaadimme, että nämä osapuolet käyttävät henkilötietojasi sovellettavan lain ja kohtuullisten yksityisyydensuojatoimien mukaisesti, emmekä jaa henkilötietoja maista, jotka vaativat suostumuksen, ellei suostumusta jakamiseen kumppaniyhtiöiden kanssa ole etukäteen saatu.

Löydät kaikki liittyvät kumppanit täältä.

Yhteisbrändätyt sivustot

Saatamme tehdä yhteistyötä muiden yritysten kanssa tarjotaksemme sinulle sisältöä tai palveluita yhteisen brändin alla. Yhteisbrändisivustolla näet sekä Cytiva-logon että kumppanin logon näytölläsi. Sinun tulee lukea brändikumppaneidemme henkilökohtaiset tietosuojakäytännöt, koska ne saattavat poiketa tietyiltä osin omistamme. Näiden käytäntöjen lukeminen auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen siitä, toimitatko tietosi tietylle sivustolle.

Tuoteraportit

Jos otat yhteyttä Cytiva-organisaatioon tuotteidemme käyttöä koskevista kokemuksista, saatamme käyttää tietoja, jotka annat lähettäessäsi raportteja nimetylle valtion sääntelyviranomaiselle lain edellyttämällä tavalla.

Lailliset oikeudet ja vastuut

Tietyissä rajoitetuissa olosuhteissa Cytiva saattaa joutua paljastamaan henkilötietosi voidaksesi noudattaa lakisääteistä velvoitetta tai vaatimusta, esimerkiksi noudattaaksemme raportointivelvollisuuksia sääntelyviranomaisille tuotteidemme turvallisuuden suhteen, tai liittyen yhden tuoteryhmän tai osion myyntiin tai siirtoon, joka sisältää yhden tai useamman Cytiva-sivuston kautta tarjotun palvelun. Tällaisissa tapauksissa ryhdymme toimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi mahdollisuuksien mukaan. Pidätämme myös oikeuden käyttää henkilötietoja tutkiaksemme ja syyttääksemme käyttäjiä, jotka rikkovat sääntöjämme tai käyttäytyvät lainvastaisesti tai vahingoittaen muita tai muiden omaisuutta.

Muutokset organisaatiossa

Jos Cytiva päättää organisoida uudelleen tai luovuttaa liiketoimintaansa myymällä, sulauttamalla tai hankkimalla, Cytiva voi jakaa sinusta henkilökohtaisia tietoja nykyisten tai mahdollisten ostajien kanssa. Vaadimme kaikkia nykyisiä tai mahdollisia ostajia käsittelemään näitä henkilötietoja tämän käytännön mukaisella tavalla.

Lasten tietosuoja

Cytiva ei kerää tietoisesti eikä käytä henkilökohtaisia tietoja suoraan lapsilta Cytiva-sivustoilla (Danaher määrittelee ”lapsiksi” alle 18-vuotiaat). Emme tietoisesti salli lasten tilata tuotteitamme, kommunikoida kanssamme tai käyttää mitään online-palveluitamme. Jos olet vanhempi ja huomaat, että lapsesi on antanut meille tietoja, ota meihin yhteyttä jollain alla ilmoitetuista tavoista, ja teemme yhteistyötä kanssasi tämän ongelman ratkaisemiseksi.

Yksityisyysvalintasi

Sinulla on oikeus saada tietoa datakäytännöistämme sekä entiteeteistä, joiden kanssa olemme jakaneet henkilötietosi, ja mahdollisuudesta kieltää suostumus ja tällaisen kieltämisen seurauksista. Sinulla on myös oikeus nähdä ja saada kopio ylläpitämistämme henkilökohtaisista tiedoista sekä pyytää meitä tekemään korjauksia epätarkkoihin tai epätäydellisiin henkilötietoihisi. Sinulla on oikeus vastaanottaa meille toimittamasi tiedot koneellisesti luettavassa muodossa ja siirtää nämä tiedot toiselle hallinnoijalle. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistamista tai niiden käsittelyn rajoittamista tai vastustaa itseäsi koskevien henkilötietojen käsittelyä. Edellä lueteltujen lisäksi noudatamme kaikkia muita oikeuksia, joita sinulla voi olla sovellettavan lain nojalla.

Sovellettavan lain mukaisesti voit myös pyytää pääsyä tietoihin keräämistämme henkilötietojen luokista, lähteistä, joista saamme kyseiset henkilötiedot, miksi keräsimme ne, ja kenen kanssa jaamme ne.

Jos haluat hakea pääsyä sinua koskeviin henkilötietoihin, käyttää muita oikeuksiasi, kertoa huolenaiheitasi tai tehdä valituksia tai oikaisupyyntöjä tai jättäytyä tietyistä ohjelmista, ota yhteyttä tietosuojatoimistoomme napsauttamalla Ota yhteyttä -linkkiä käyttämälläsi Cytiva-sivustolla, käyttämällä Cytiva-organisaation yhteystietoja käyttämässäsi Cytiva-mobiilisovelluksessa tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@cytiva.com. Voit myös lähettää kirjeen seuraavaan osoitteeseen:

Cytiva
c/o Global Life Sciences Solutions USA LLC,
Attn: Privacy
100 Results Way, Marlborough, MA 01752 USA

Monilla mailla on tietosuojaviranomainen, joka varmistaa tietosuojalain noudattamisen. Jos haluat lisätietoja tietosuojaoikeuksistasi tai jos et pysty ratkaisemaan ongelmaa suoraan kanssamme ja haluat tehdä valituksen, ota yhteyttä paikallisiin viranomaisiin.

Ilmoita kaikessa viestinnässä Cytiva-organisaatiolle sähköpostiosoitteesi, verkkosivustosi osoite, mobiilisovellus ja/tai erityinen Cytiva-tuote, jolle toimitit henkilökohtaisia tietoja (esim. Cytiva.com) ja yksityiskohtainen selitys pyyntöösi. Jos haluat poistaa, muuttaa tai korjata henkilökohtaisia tietojasi ja otat meihin yhteyttä sähköpostitse, kirjoita ”poistopyyntö” tai ”muutos-/korjauspyyntö” sähköpostin otsikkoriville. Vastaamme kaikkiin kohtuullisiin pyyntöihin ajoissa ja joudumme ehkä vahvistamaan henkilöllisyytesi vielä tiettyjen pyyntöjen käsittelemiseksi.

Kun olemme vastaanottaneet pyyntösi, joudumme ehkä ottamaan sinuun yhteyttä tarkistaaksemme tarvittavat tiedot. Sinulla voi olla sovellettavan lain mukaisesti oikeus lähettää pyyntö valtuutetun edustajan välityksellä. Jos haluat nimetä valtuutetun edustajan käyttämään oikeuksiasi ja valitsemaan puolestasi, toimita riittävät todisteet vallan siirrosta.

Jos Cytiva tekee automatisoituja päätöksiä, jotka vaikuttavat yksityishenkilön etuihin, hänellä on oikeus vaatia tällaisten päätösten tarkistamista. Yksityishenkilöt voivat harjoittaa tätä oikeutta ottamalla yhteyttä osoitteeseen privacy@cytiva.com.

Monilla mailla on tietosuojaviranomainen, joka varmistaa tietosuojalain noudattamisen. Jos haluat lisätietoja tietosuojaoikeuksistasi tai jos et pysty ratkaisemaan ongelmaa suoraan kanssamme ja haluat tehdä valituksen, ota yhteyttä paikallisiin viranomaisiin.

Tämä Cytiva-sivusto ei ole suunniteltu vastaamaan selainten ”älä seuraa” -signaaleihin.

Lisäilmoitus Kaliforniassa asuville

Tietyin rajoituksin, Kalifornian siviililain 1798.83 §:ssä säädetyn mukaan, Kalifornian asukkaat voivat pyytää meitä toimittamaan heille (i) luettelon tietyistä henkilötietojen luokista, jotka olemme julkistaneet kolmansille osapuolille niiden suoramarkkinointitarkoituksiin edellisen kalenterivuoden aikana, ja (ii) kyseisten kolmansien osapuolten identiteetit. Kalifornian asukkaat voivat tehdä tämän pyynnön ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@cytiva.com.

Edellä lueteltujen tietosuojavalintojen lisäksi sovellettavan lain mukaisesti Kalifornian asukkaat voivat myös kieltää tietojensa myymisen napsauttamalla Älä myy henkilökohtaisia tietojani -linkkiä tai soita (844) 842- 6676. Emme syrji sinua, kun käytät oikeuksiasi, ja erot palveluissa, jotka johtuvat päätöksestäsi olla antamatta meille henkilötietoja, liittyyvät kohtuudella tällaisten tietojen arvoon.

Tietojen suojaus

Cytiva ylläpitää kohtuullisia teknisiä, hallinnollisia ja fyysisiä valvontatoimenpiteitä Cytiva-sivustojen kautta kerättyjen henkilötietojen suojaamiseksi. On kuitenkin aina olemassa riski, että luvattomat kolmannet osapuolet voivat siepata siirron verkossa tai että joku löytää keinon läpäistä turvajärjestelmämme. Kehotamme sinua olemaan varovainen, kun siirrät henkilökohtaisia tietoja Internetissä, etenkin talouteen liittyviä tietojasi. Cytiva ei voi taata, että luvattomat kolmannet osapuolet eivät pääse käyttämään henkilötietojasi. Tämän vuoksi kun lähetät henkilötietoja Cytiva-sivustoihin, sinun on punnittava sekä hyödyt että riskit.

Kolmannen osapuolen sivustot ja sosiaalisen median lisäosat

Tätä tietosuojakäytäntöä ei sovelleta Cytiva-sivustoihin, jotka eivät linkitä tähän tietosuojakäytäntöön, tai kolmansien osapuolien verkkosivustoihin, joihin Cytiva-sivustot saattavat linkittää. Cytiva-sivustot voivat käyttää sosiaalisen median laajennuksia (esim. Facebookin tykkää-painike, jaa Twitteriin -painike), jotta voit jakaa tietoja helposti muiden kanssa. Kun vierailet Cytiva-sivustoissa, sosiaalisen median lisäosan operaattori voi sijoittaa evästeen tietokoneeseesi tai muuhun elektroniseen laitteeseen, jonka avulla operaattori voi tunnistaa henkilöt, jotka ovat aiemmin käyneet sivustollamme tai muilla sivustoilla tai palveluissa ja saada tietoja siitä, että olet käynyt Cytiva-sivustollamme. Sosiaalisen median laajennus antaa myös sosiaalisen median verkkosivustolle mahdollisuuden jakaa tietoja toiminnastasi Cytiva-sivustollamme muiden sosiaalisen median verkkosivustojen käyttäjien kanssa. Näitä jakamisasetuksia hallinnoi sosiaalisen median Web-sivusto, ja niitä säätelee sen tietosuojakäytäntö.

Globaali pääsy sivustoillemme

Tämän sivuston omistaa ja sitä ylläpitää Cytiva Yhdysvalloissa, mutta antamasi tiedot ovat tytäryhtiöidemme, myyjien ja toimittajien saatavilla muissa maissa tämän käytännön mukaisesti. Lisäksi, jos vierailet tällä sivustolla muusta maasta kuin Yhdysvalloista, viestintä kanssamme johtaa väistämättä tiedonsiirtoon kansainvälisten rajojen yli. Henkilötietojen oikeusturvan taso ei ole sama kaikissa maissa; ryhdymme kuitenkin tässä tietosuojakäytännössä kuvailtuihin turvatoimenpiteisiin pitääksemme tietosi turvassa. Tätä sivua käyttämällä osoitat ymmärtäväsi, että henkilötietosi tallennetaan ja käsitellään Yhdysvalloissa ja missä tahansa maassa, johon voimme siirtää tietosi liiketoimintamme aikana.

Tätä sivua käyttämällä osoitat ymmärtäväsi, että henkilötietosi kerätään, tallennetaan ja käsitellään Yhdysvalloissa ja missä tahansa maassa, johon voimme siirtää tietosi liiketoimintamme aikana. Cytiva voi välittää sinusta henkilökohtaisia tietoja liittyville kumppaneille maailmanlaajuisesti. Nämä kumppanit voivat puolestaan välittää sinusta henkilökohtaisia tietoja muille liittyville kumppaneille. Jotkut kumppanit voivat olla maissa, jotka eivät takaa riittävää tietosuojatasoa. Kaikkien Cytiva-organisaation tytäryhtiöiden ja kumppanien on kuitenkin käsiteltävä henkilötietoja tämän käytännön mukaisesti. Siirrämme henkilötietosi kansainvälisesti tai kolmannelle osapuolelle vain, kun olemme vakuuttuneita siitä, että käsiteltävien henkilötietojesi eheyden ja turvallisuuden suojelemiseksi on olemassa riittävä suojaustaso sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. Saadaksesi lisätietoja suojatoimenpiteistä, joita meillä on käytössä henkilötietojen rajat ylittävään siirtoon, ota meihin yhteyttä käyttämällä yksityisyyshallinta-kohdassa olevia tietoja.

Muutokset tietosuojakäytäntöömme

Käytämme henkilötietoja vain tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla, kun tiedot on kerätty sinulta tai sinun valtuuttamanasi. Jollei sovellettavista suostumusvaatimuksista muuta johdu, pidätämme oikeuden muuttaa tämän yksityisyyskäytännön ehtoja, milloin tahansa. Tämän tietosuojakäytännön muutokset kuvaillaan tällä sivulla uudella voimaantulopäivällä. Cytiva kehottaa sinua tarkistamaan tämän tietosuojakäytännön säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Kaikkia Cytiva-sivustojen jatkuvan käytön yhteydessä kerättyjä henkilötietoja käsitellään tällä hetkellä julkaistun tietosuojakäytännön mukaisesti.