Retningslinjer for personvern

Effektiv 2020-04-01

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi håndterer personopplysningene som blir gitt til oss på nettsteder, mobilnettsteder, mobilapplikasjoner og andre digitale tjenester og produkter samt offline kontrollert av Global Life Sciences Solutions USA LLC, 100 Results Way, Marlborough, MA 01752 USA, eller ethvert tilknyttet selskap som driver virksomhet som Cytiva, som henviser til disse personvernretningslinjene (samlet, “Cytiva-nettsteder”). Cytiva er databehandler for behandling av personopplysninger i henhold til gjeldende lov.

Denne personvernpolitikken gjelder ikke for Cytiva nettsteder som ikke henviser til denne personvernpolitikken eller til tredjepartsnettsteder som Cytiva-nettsteder kan henvise til.

Typer av informasjon vi samler inn

De typene personopplysninger som vi kan samle inn mens du bruker Cytiva- nettstedene er beskrevet i denne delen og inneholder både informasjon som du gir til oss og informasjon som vi samler inn automatisk når du bruker Cytiva- nettstedene.

I forbindelse med disse personvernretningslinjene betyr "Personopplysninger" (eller også kalt "Personlig informasjon") informasjon som identifiserer deg eller som med rimelighet kan brukes til å identifisere deg. Eksempler på personopplysninger omfatter navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Informasjon du oppgir

Du trenger ikke å registrere deg for en tjeneste eller et program for å motta mye av informasjonen som er tilgjengelig via Cytiva-nettsteder. Noe av innholdet vårt er imidlertid bare tilgjengelig for registrerte eller identifiserte brukere og vil kreve at du setter opp en profil eller oppgir spesifikk informasjon om deg selv for å kunne gi deg tjenesten.

Enhver forskjell i tjenester som følger av din beslutning om å ikke gi oss personopplysninger, er rimelig relatert til verdien av slike data.

Personopplysninger du oppgir når du besøker Cytiva-nettsteder

Cytiva samler inn følgende typer informasjon gjennom Cytiva-nettsteder:

  • Informasjon samlet inn automatisk. Din IP-adresse og ikke-identifiserbare informasjon om din bruk av Cytiva-nettsteder kan samles automatisk inn ved hjelp av sporingsteknologier, for eksempel informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omfatte: opprinnelsesland, nettlesertype, operativsystem, internettleverandør, sider du besøkte før og etter nettstedet, dato og klokkeslett for besøket, informasjon om lenkene du klikker på og sider du ser på inne i nettstedet og annen standard serverlogginformasjon. Nettleserens programvare kan stilles inn til å avvise alle informasjonskapsler; men slike kan imidlertid tillate deg å dra nytte av noen av nettstedets essensielle funksjoner, slik at dette kanskje ikke fungerer hvis du avviser informasjonskapsler.

Cytiva samler inn personopplysninger som du oppgir på Cytiva-nettsteder, for eksempel når du kjøper et produkt, for å motta markedsføringsprodukter og informasjon, kontakt Cytiva kundeservice, eller svar på Cytiva-spørreskjemaer eller undersøkelser. Dette kan omfatte:

  • Kontaktinformasjon som navn, adresse, telefonnummer eller e-postadresse
  • Registreringsinformasjon som brukernavn og passord
  • Informasjon om godtgjørelse når du leverer en tjeneste til Cytiva i din funksjon som helsepersonell
  • Sysselsetting, utdanning og annen bakgrunnsinformasjon når du spør om ansettelse hos Cytiva
  • Betalingsinformasjon (for eksempel bankinformasjon, betalingskortnummer, utløpsdato, leveringsadresse og faktureringsadresse)
  • Innhold du kan levere (for eksempel når du fyller ut vårt kontaktskjema på nettet eller sender inn annen informasjon).

Personopplysninger du deler i løpet av andre interaksjoner med Cytiva

Du kan kontakte Cytiva for å stille spørsmål, diskutere omstendigheter eller rapportere problemer angående produktene våre. Hvis du kommuniserer med eller ber om informasjon fra Cytiva, kan du bli bedt om å oppgi kontaktinformasjonen din, så vel som all personlig informasjon som er relevant for forespørselen din. Personopplysninger du oppgir når du registrerer deg for våre produkter og tjenester, svarer på spørreskjemaer eller undersøkelser, eller kontakter Cytiva kundeservice. Denne informasjonen kan omfatte: profilinformasjon og ditt brukernavn.

Informasjon som kan samles inn automatisk

Når du bruker Cytiva-nettsteder, kan vi også samle inn visse typer bruks- og enhetsinformasjon automatisk som beskrevet nedenfor. Din IP-adresse og ikke-identifiserbare informasjon om din bruk av Cytiva-nettsteder kan samles automatisk inn ved hjelp av sporingsteknologier, for eksempel informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omfatte: opprinnelsesland, nettlesertype, operativsystem, internettleverandør, sider du besøkte før og etter nettstedet, dato og klokkeslett for besøket, informasjon om lenkene du klikker på og sider du ser på inne i nettstedet, og annen standard serverlogginformasjon. Nettleserens programvare kan stilles inn til å avvise alle informasjonskapsler; men slike kan imidlertid tillate deg å dra nytte av noen av nettstedets essensielle funksjoner, slik at dette kanskje ikke fungerer hvis du avviser informasjonskapsler.

IP adresse

Vi kan registrere Internett-protokollen (“IP”)-adressen til datamaskinen din eller andre elektroniske enheter når du besøker Cytiva-nettsteder. En IP-adresse identifiserer den elektroniske enheten du bruker for å få tilgang til nettstedene, noe som gjør at vi kan opprettholde kommunikasjon med datamaskinen mens du beveger deg rundt Cytiva-nettsteder og at vi kan tilpasse innhold.

Informasjonskapsler og annen sporingsteknologi

Din IP-adresse og ikke-identifiserbare informasjon om din bruk av Cytiva-nettsteder kan samles automatisk inn ved hjelp av sporingsteknologier, for eksempel informasjonskapsler. En "cookie" (informasjonskapsel) er en unik numerisk kode som overføres til datamaskinen din for å spore dine interesser og preferanser og for å gjenkjenne deg som en tilbakevendende besøkende. En "Web beacon" er et gjennomsiktig grafisk bilde plassert på et nettsted, i en e-post eller en reklame som muliggjør overvåking av for eksempel brukeraktivitet og trafikk på nettstedet. Disse teknologiene hjelper deg med å huske preferansene dine og lar oss gi deg innholdet og funksjonene som sannsynligvis vil være av mest interesse for deg på grunnlag av "clickstream" - data som viser dine tidligere aktiviteter på Cytiva-nettsteder. Cytiva-nettsteder bruker både Google Analytics og Adobe Analytics for sporing.

Vi kan dele informasjon om din bruk av Cytiva-nettsteder med tredjepart for visse forretningsformål, inkludert personalisering og levering av markedsføring og annonsering på nettet. Vi bruker Google Display Advertising (for eksempel Retargeting with Google Analytics, Google Display Network Impression Reporting, DoubleClick Campaign Manager integration, og Google Analytics Demographics and Interest Reporting) for (1) å vise deg annonsene våre på andre nettsteder basert på tidligere besøk til Cytiva-nettsteder, og (2) å bedre forstå annonsevisningene våre og bruken av annonsetjenester. I forbindelse med tjenesten Google Analytics Demografics and Interest Reporting kan det hende at vi bruker data fra Googles interessebaserte annonsering eller tredjeparts publikumsdata (for eksempel alder, kjønn og interesser) med Google Analytics for å forstå og forbedre våre markedsføringskampanjer og vårt nettstedinnhold.

Noe av vår annonsering på nettet skjer gjennom Google Display Advertising. Som en del av dette programmet bruker vi Google Analytics-funksjoner som Retargeting. I forbindelse med den funksjonen og andre som tilbys av annonsenettverk, kan vi og operatørene av annonsenettverk, inkludert Google, bruke tredjeparts informasjonskapsler (for eksempel DoubleClick-informasjonskapselen) - og i noen tilfeller førsteparts informasjonskapsler (for eksempel Google Analytics-informasjonskapsel) for å informere, optimalisere og vise annonser over Internett, basert på brukerens tidligere besøk på Cytiva-nettsteder. Vi kan også vise deg annonser fra noen av våre tilknyttede selskaper når du besøker Cytiva-nettsteder.

Når vi angir opplysninger til forretningsformål som diskutert ovenfor, angir vi kategoriene av opplysninger som er listet overfor i Typer informasjon vi samler inn.

Du kan velge bort Google Ads ved å gå til http://www.google.com/ads/preferences. Hvis du ikke vil at opplysningene dine skal brukes av Google Analytics, kan du installere Google Analytics bortvalg av nettlesertillegg på Google Analytics-bortvalgsside.

Dette Cytiva-nettstedet er ikke designet for å svare på "ikke spore" signaler mottatt fra nettlesere. Hvis du vil lære mer om informasjonskapsler og annen sporingsteknologi, inkludert hvordan du deaktiverer dem, kan du gå til http://www.allaboutcookies.org. Vær oppmerksom på at noen informasjonskapsler er viktige for at nettstedene skal fungere, og hvis du sletter eller deaktiverer dem, reduseres nettstedets funksjonalitet.

Mobilsporing

Noen Cytiva-nettsteder er tilgjengelige enten som mobilapplikasjoner eller mobile nettsteder som du kan bruke på din mobile enhet. Hvis du bruker en mobil enhet for å få tilgang til og bruke Cytiva-nettsteder, kan vi samle inn følgende mobilspesifikk informasjon i tillegg til annen informasjon som er beskrevet ovenfor: enhet eller annonse-ID, enhetstype, maskinvaretype, media tilgangskontroll (“MAC”) adresse, International Mobile Equipment Identity (“IMEI”), hvilken versjon av mobile operativsystem og plattform som brukes til å få tilgang til eller laste ned Cytiva-nettstedet (for eksempel Apple, Google, Amazon, Windows), plassering, informasjon og bruksinformasjon om enheten din og din bruk av Cytiva-nettsteder.

Informasjon samlet inn fra andre kilder

Vi kan kombinere informasjon om deg fra Cytiva-nettsteder med informasjon om deg samlet offline eller fra eksterne parter. Vi kan også kombinere informasjon om deg som er samlet offline, samt informasjon gitt til oss av tredjepart.

Hvordan vi bruker informasjonen din

Vi bruker dine personopplysninger for å gi deg produktet og tjenestene du ber om, kommunisere med deg, forbedre opplevelsen din på Cytiva-nettsteder, generelt forbedre våre produkter og tjenester og for andre interne forretningsformål, inkludert å oppdage sikkerhetshendelser, feilsøking for å identifisere og reparere feil som svekker eksisterende funksjonalitet, utføre tjenester på våre vegne eller som du ber om (for eksempel å legge opp til markedsføring og annonsering på nettet), samt gjennomføring av transaksjoner. Disse bruksområdene kan også omfatte opptak, organisering, strukturering, lagring, tilpasning eller endring, henting, konsultasjon, bruk, offentliggjøring ved overføring, formidling eller på annen måte tilgjengeliggjøring, justering eller kombinasjon, begrensning, sletting eller ødeleggelse av personopplysninger. Personopplysningene vi samler inn om deg kan bli lagret i fem år etter den mest nylige interaksjonen vi har hatt med deg, hvoretter den kun vil bli arkivert så lenge det er rimelig nødvendig for de formålene som er angitt ovenfor, i samsvar med gjeldende lover.

Leverer produkt og tjenester du ber om

Hvis du velger å kjøpe et produkt eller motta tjenestene våre, bruker vi personopplysningene du oppgir gjennom Cytiva-nettsteder for å administrere bestillinger og fakturaer, for å behandle betaling, for å svare på spørsmålene dine, gi deg tjenestene du ber om og tilby en optimal kundeopplevelse.

Markedsføring

Du kan også motta markedsføringsinformasjon fra Cytiva og relaterte tilknyttede selskaper, for eksempel tilbud om Cytiva-relaterte produkter eller tjenester, invitasjoner til å delta i undersøkelser om våre produkter eller få varsler om spesielle kampanjer. I slike tilfeller vil vi bruke din kontakt og andre personopplysninger til å sende deg markedsføringsinformasjon.

Tilpassede brukeropplevelser

Personopplysningene du oppgir kan brukes til å lage tilpassede tilbud, informasjon eller tjenester tilpasset dine interesser og preferanser. Vi kan også bruke din IP-adresse og opplysningene vi skaffer automatisk gjennom bruk av informasjonskapsler eller lignende sporingsteknologi for å gjøre våre Cytiva-nettsteder enklere å bruke og navigere i, samt å tilpasse innholdet som leveres på Cytiva-nettsteder ved å forutse informasjonen og tjenestene som kan være av interesse for deg.

Forretnings- og produktforbedring

For å oppdage nye fakta som kan hjelpe Cytiva til å bedre forstå kundens behov og bidra til å forbedre, utvikle og evaluere produkt, tjenester, materialer og programmer. Cytiva analyserer informasjonen du har oppgitt. For disse formålene bruker ikke Cytiva informasjon som kan identifisere deg direkte.

Nettstedsanalyse og forbedring

Vi kan bruke informasjonen du oppgir og informasjonen vi samler inn automatisk om din bruk av Cytiva- nettsteder for å overvåke brukertrafikkmønstre og preferanser til forbedring av nettsteder, analyse og optimalisering.

Juridisk grunnlag for behandling

I samsvar med gjeldende lov, må Cytiva ha et juridisk grunnlag for å behandle dine personopplysninger. Det rettslige grunnlaget som gjelder i et tilfelle vil avhenge av hvilke av de spesifikke formålene beskrevet ovenfor Cytiva behandler dine personopplysninger for:

  • I visse tilfeller, og der gjeldende lovgivning krever det, kan Cytiva be om ditt samtykke til å samle inn og behandle dine personopplysninger. Hvis du velger å gi ditt samtykke, kan du senere trekke tilbake ditt samtykke ved å kontakte oss som beskrevet i delen "Ditt personvernvalg". Vær oppmerksom på at tilbaketrekking av samtykke ikke vil påvirke behandling som allerede har skjedd.
  • I andre tilfeller kan behandlingen av dine personopplysninger være nødvendig for å overholde gjeldende lov eller forskrift eller for utførelse av en kontrakt som du er underlagt. Det er ikke sikkert at du er i stand til å velge bort denne behandlingen, eller så kan muligheten til å velge bort påvirke vår evne til å utføre en avtaleforpliktelse som vi på annen måte skylder deg.
  • I øvrige tilfeller kan Cytiva behandle dine personopplysninger basert på Cytiva sine legitime interesser i å kommunisere med deg om våre produkter og tjenester, og om vitenskapelig forsknings- og utdanningsmuligheter. Du har rett til å velge bort all slik behandling av dine personopplysninger. Hvis du velger å gi ditt samtykke, kan du senere trekke tilbake ditt samtykke ved å kontakte oss som beskrevet i delen "Ditt personvernvalg".

Typer av informasjon vi samler inn

Vi kan komme til å dele informasjon om din bruk av Cytiva-nettsteder med tredjepart for visse forretningsformål, som omfatter:

Tredjepartsannonsering og nett-atferdsannonsering

Du kan bli tilbudt annonser på nettet av Cytiva-produkter og -tjenester på tredjeparts nettsteder og mobile tjenester som er skreddersydd for deg, for eksempel, på grunnlag av informasjonen du gir til Cytiva eller et tredjeparts nettsted du besøker, eller om surfeaktivitet, kjøp eller interesser. Disse typer skreddersydde annonser på nettet kan stamme fra flere kilder, slik som følgende:

  • Vi kan dele med våre leverandører av annonseringstjenester din ikke-identifiserbare informasjon som vi har innhentet fra informasjonskapsler og annen sporingsteknologi på våre Cytiva-nettsteder.
  • Noen Cytiva-nettsteder deltar i adferdsannonsering på nettet (dette kalles også noen ganger "re-target"- annonsering eller interessebasert annonsering). Du kan identifisere disse nettstedene ved å bruke "Annonsevalg" -koblingen i bunnteksten. Våre partnere for annonseringsnettverk kan plassere og bruke informasjonskapsler på Cytiva-nettsteder og på andre tredjeparts nettsteder for å samle informasjon om dine aktiviteter for å gi deg annonser på nettet som er basert på dine interesser. Når en Cytiva atferdsannonse på nettet blir levert til deg, vil du se et "Annonsevalg" -ikon. Hvis du klikker på ikonet eller lenken, blir du tatt med til et nettsted der du kan administrere eller velge bort bruk av data om nettleserloggen din som brukes til levering av adferdsannonser på nettet. Hvis du melder deg av, kan du fremdeles se reklame på nettet, inkludert annonser fra Cytiva som er basert på annen informasjon (f.eks. basert på innholdet på siden som vises i stedet for din tidligere klikkestrøm-aktivitet). I noen tilfeller kan data fremdeles samles inn om nettlesereaktiviteten din fra disse tredjeparts annonsørene, men de vil ikke bruke disse opplysningene til å levere annonser som er basert på din tidligere nettlesingsatferd. Du kan også melde deg av nå ved å klikke her.
  • Noen nettlesere kan sende "ikke-spor"-signaler til nettsteder som nettleseren kommuniserer med. Fra ikrafttredelsesdatoen for denne personvernpolitikken er det ennå ikke etablert en bransjestandard for hvordan du skal svare på disse signalene. Derfor svarer Cytiva foreløpig ikke på disse signalene. Som diskutert ovenfor, kan du velge bort annonsører som bruker nettleserloggen din til å levere adferdsannonser på nettet ved å gå til adchoices.

Tilknyttede selskaper, forhandlere og leverandører

Vi har relasjoner med leverandører og tilknyttede selskaper, som hjelper oss med å drive vår virksomhet og som kan være nødvendig å gi tilgang til dine personopplysninger med hensikt å kunne tilby tjenester til Cytiva. Vi trenger at disse partene bruker dine personopplysninger i samsvar med gjeldende lov og rimelig personvern og vi deler ikke personopplysninger fra land som krever samtykke, med mindre det er innhentet samtykke på forhånd til deling med relaterte tilknyttede selskaper.

Du kan finne alle aktuelle tilknyttede selskaper her.

Nettsteder fra samarbeidende merker

Vi kan komme til å samarbeide med andre selskaper for å gi deg innhold eller tjenester på felles eller "samarbeidende" basis. På et nettsted fra samarbeidende merke vil du se både Cytiva-logoen og logoen til samarbeidspartneren som vises på skjermen. Du bør lese de individuelle personvernretningslinjene til våre samarbeidspartnere, da de i noen henseender kan avvike fra våre. Lesing av disse retningslinjene vil hjelpe deg å ta en informert beslutning om du vil gi informasjonen din til et gitt nettsted.

Produktrapporter

Hvis du kontakter Cytiva angående din erfaring med å bruke et av produktene våre, kan det hende vi bruker informasjonen du gir ved å sende inn rapporter til den utpekte myndighetsutøveren som det kreves av oss ifølge loven.

Juridiske rettigheter og plikter

Under visse begrensede omstendigheter kan Cytiva trenge å oppgi dine personopplysninger for å oppfylle en juridisk forpliktelse eller etterspørsel, for eksempel for å oppfylle rapporteringsforpliktelser til våre regjerende myndigheter om sikkerheten til våre produkter, eller i forbindelse med salg eller overføring av en av våre produktlinjer eller divisjoner, som inkluderer tjenestene som tilbys gjennom ett eller flere av Cytiva- nettstedene. I slike tilfeller vil vi iverksette tiltak for å beskytte dine personopplysninger i den grad det er mulig. Vi forbeholder oss også retten til å bruke personopplysninger for å undersøke og straffeforfølge brukere som bryter våre regler eller som driver med oppførsel som er ulovlig eller skadelig for andre eller for andres eiendom.

Endring i organisasjon

I tilfelle Cytiva bestemmer seg for å omorganisere eller avhende virksomheten vår ved salg, fusjon eller oppkjøp, kan Cytiva dele personopplysninger om deg med faktiske eller potensielle kjøpere. Vi vil kreve at enhver faktisk eller potensiell kjøper behandler disse personopplysningene på en måte som er i samsvar med disse retningslinjene.

Barns personvern

Cytiva samler eller bruker ikke personopplysninger direkte fra barn på Cytiva-nettsteder (Danaher definerer "barn" som mindreårige individer, yngre enn 18 år). Vi tillater ikke bevisst barn å bestille produktene våre, kommunisere med oss eller bruke noen av våre tjenester på nettet. Hvis du er en foresatt og blir oppmerksom på at barnet ditt har gitt oss informasjon, kan du kontakte oss ved å bruke en av metodene spesifisert nedenfor, og vi vil samarbeide med deg for å løse dette problemet.

Ditt personvernvalg

Du har rett til å bli informert om vår datapraksis, samt om enheter vi har delt dine personopplysninger med, om muligheten for å nekte samtykke og konsekvensene av slik benektelse. Du har også rett til å se og få en kopi av personopplysninger om deg som vi vedlikeholder, samt å be oss om å gjøre rettelser av unøyaktige eller ufullstendige personopplysninger om deg. Du har rett til å motta data du har gitt oss i et maskinlesbart format og til å overføre disse dataene til en annen kontroller. Du kan også be om sletting av dine personopplysninger eller begrensning av behandlingen av dem, eller innvende mot behandling av personopplysninger om deg. Vi kommer til å etterfølge enhver annen rett du måtte ha under gjeldende lovgivning i tillegg til de som er listet ovenfor.

I samsvar med gjeldende lov, kan du også be om tilgang til informasjon om kategoriene personopplysninger vi samler inn, kildene vi henter disse personopplysningene fra; hvorfor vi samlet det; og med hvem vi deler det.

For å søke tilgang til personopplysninger om deg, utøve andre rettigheter, sende inn en bekymring, klage, eller be om korreksjon, eller for å velge bort spesielle programmer, kan du kontakte personvernkontoret ved å klikke på "Kontakt oss" -lenken på Cytiva-nettstedet du bruker, ved å bruke Cytiva kontaktinformasjon om Cytiva mobilapplikasjonen du bruker, eller ved å sende oss en e-post til privacy@cytiva.com. Du kan også sende et brev til følgende adresse:

Cytiva
c/o Global Life Sciences Solutions USA LLC,
Attn: Privacy
100 Results Way, Marlborough, MA 01752 USA

Mange land har en databeskyttelsesmyndighet som skal sikre at loven om databeskyttelse blir overholdt. Kontakt din lokale myndighet for mer informasjon om dine personvernrettigheter, eller hvis du ikke kan løse et problem direkte med oss og ønsker å klage.

I all kommunikasjon til Cytiva, vennligst legg inn e-postadressen din, nettstedets adresse, mobilapplikasjon og / eller det spesifikke Cytiva-produktet du ga personlige data til (f.eks. cytiva.com), og en detaljert forklaring av forespørselen din. Hvis du vil slette, endre eller korrigere dine personopplysninger og kontakter oss via e- post, vennligst legg inn "Slettingsforespørsel" eller "Endringsforespørsel" i e-postens emnelinje. Vi vil svare på alle rimelige forespørsler på en riktig måte og det kan være nødvendig å bekrefte identiteten din ytterligere for å behandle visse forespørsler.

Når vi har mottatt forespørselen din, kan det hende vi må kontakte deg for å bekrefte relevant informasjon ytterligere. I samsvar med gjeldende lov kan du ha rett til å sende inn en forespørsel gjennom en autorisert agent. For å utpeke en autorisert agent til å utøve dine rettigheter og valg på dine vegne, vennligst gi tilstrekkelig bevis på tildeling av autoritet.

Hvis Cytiva gjennomfører automatiserte beslutninger som påvirker den enkeltes interesser, har han eller hun rett til å kreve gjennomgang av slike beslutninger. Enkeltpersoner kan utøve denne retten ved å kontakte privacy@cytiva.com.

Mange land har en databeskyttelsesmyndighet som skal sikre at loven om databeskyttelse blir overholdt. Kontakt din lokale myndighet for mer informasjon om dine personvernrettigheter, eller hvis du ikke kan løse et problem direkte med oss og ønsker å foreta en klage.

Dette Cytiva-nettstedet er ikke designet for å svare på "ikke spore"-signaler mottatt fra nettlesere.

Tilleggsmelding til innbyggere i California

Med forbehold om visse begrensninger i California Civil Code § 1798.83, kan innbyggere i California be oss om å gi dem (i) en liste over visse kategorier av personopplysninger som vi har gitt ut til tredjepart for deres direkte markedsføringsformål i løpet av det umiddelbart foregående kalenderår, og (ii) identiteten til disse tredjepartene. For å komme med denne forespørselen, kan innbyggere i California kontakte oss på privacy@cytiva.com.

I tillegg til personvernvalgene som er oppført ovenfor, i samsvar med gjeldende lov, kan innbyggere i California også velge bort salg av informasjonen ved å klikke på "Ikke selg min personlige informasjon"- koblingen eller ringe (844) 842-6676. Vi kommer ikke til å diskriminere deg for å utøve din rett, og enhver forskjell i tjenester som følger av din beslutning om å ikke gi oss personopplysninger, er rimelig relatert til verdien av slike data.

Datasikkerhet

Cytiva opprettholder rimelig teknisk, administrativ og fysisk kontroll for å sikre personlige data samlet inn via Cytiva-sidene. Imidlertid er det alltid en viss risiko for at en uautorisert tredjepart kan avskjære en Internett- overføring, eller at noen vil finne en metode for å hindre sikkerhetssystemene våre. Vi oppfordrer deg til å utvise forsiktighet når du overfører personopplysninger over Internett, spesielt din økonomiske relaterte informasjon. Cytiva kan ikke garantere at uautoriserte tredjeparter ikke får tilgang til dine personopplysninger; Derfor, når du sender inn personopplysninger til Cytiva-nettsteder, må du veie både fordeler og risiko.

Tredjeparts nettsteder og plugin-moduler for sosiale medier

Disse personvernretningslinjene gjelder ikke for Cytiva-nettsteder som ikke henviser til disse personvernretningslinjene eller til tredjepartsnettsteder som Cytiva-nettsteder kan henvise til. Cytiva- nettsteder kan bruke plugin-moduler i sosiale medier (f.eks. “Liker”-knappen på Facebook og “Del til Twitter”-knappen), slik at du enkelt kan dele informasjon med andre. Når du besøker Cytiva-nettsteder, kan operatøren av den sosiale plug-in-en plassere en informasjonskapsel på datamaskinen din eller annen elektronisk enhet som gjør det mulig for den operatøren å gjenkjenne personer som tidligere har besøkt nettstedet vårt eller andre nettsteder eller tjenester og motta informasjon om at du har besøkt vårt Cytiva- nettsted. Plugin-modulen for sosiale medier lar også nettstedet for sosiale medier dele informasjon om aktivitetene dine på vårt OpCo- Name-nettsted med andre brukere av deres sosiale medies nettsted. Disse delingsinnstillingene administreres av nettstedet for sosiale medier og styres av personvernreglene.

Å få tilgang til nettstedene våre globalt

Dette nettstedet eies og drives av Cytiva i USA, men informasjonen du oppgir vil være tilgjengelig for våre tilknyttede selskaper, forhandlere og leverandører i andre land i samsvar med disse retningslinjene. Hvis du besøker dette nettstedet fra et annet land enn USA, vil kommunikasjonen din med oss nødvendigvis føre til overføring av informasjon over internasjonale grenser. Nivået på rettslig beskyttelse for personopplysninger er ikke det samme i alle land. Vi vil imidlertid ta sikkerhetstiltakene som er beskrevet i denne personvernpolitikken i et forsøk på å holde informasjonen din sikker. Ved å bruke dette nettstedet forstår du at dine personopplysninger vil bli lagret og behandlet i USA og i alle land som vi kan overføre informasjonen din i løpet av vår forretningsdrift.

Ved å bruke dette nettstedet forstår du at dine personopplysninger vil bli lagret og behandlet i USA og i alle land som vi kan overføre informasjonen din i løpet av vår forretningsdrift. Cytiva kan overføre personopplysninger om deg til relaterte tilknyttede selskaper over hele verden. Disse tilknyttede kan igjen overføre personopplysninger om deg til relaterte tilknyttede selskaper. Noen tilknyttede selskaper kan være i land som ikke sikrer et tilstrekkelig nivå av databeskyttelse. Uansett er alle Cytiva sine tilknyttede selskaper påkrevd å behandle personopplysninger på en måte som samsvarer med disse reglene. Vi overfører bare dine personopplysninger internasjonalt eller til en tredjepart når vi er sikre på at tilstrekkelige nivåer av beskyttelse er på plass for å beskytte integriteten og sikkerheten til dine personopplysninger som behandles, i samsvar med gjeldende lover om databeskyttelse. For å få ytterligere informasjon om sikkerhetstiltakene vi har for overføring av personopplysninger over landegrensene, kan du kontakte oss ved å bruke informasjonen som er gitt i delen "Ditt personvernvalg".

Endringer av våre retningslinjer for personvern

Vi vil bare bruke personopplysninger på den måten som er beskrevet i disse personvernreglene i virkning da informasjonen ble samlet inn fra deg eller ble autorisert av deg. Imidlertid forbeholder vi oss retten til å endre vilkårene i disse personvernretningslinjene når som helst og med forbehold om gjeldende samtykkekrav. Eventuelle endringer i disse personvernreglene vil bli reflektert på denne siden med en ny ikrafttredelsesdato. Cytiva oppfordrer deg til å gjennomgå disse personvernretningslinjene regelmessig for eventuelle endringer. All personlig informasjon som samles inn ved din fortsatte bruk av Cytiva-nettsteder vil bli håndtert i samsvar med den for øyeblikket publiserte personvernregelen.